• Altijd de beste prijs
  • altijd hulp met al uw vragen
  • snelle levering in belgië en nederland

Jollein's favorites voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan, de sint komt weer in ons land en de pakketjes worden onder de boom verzameld. Kijkt jouw kleintje ook zo uit naar de feestdagen? Het is altijd ongelofelijk spannend wanneer je kleintje zijn/haar schoentje zet of een liedje zingt onder de boom en vol spanning naar bed gaat in afwachting van de volgende ochtend. Je wilt je kleintje lekker verwennen tijdens de feestdagen, maar we begrijpen dat het soms lastig kan zijn om cadeautjes uit te zoeken. Daarom zetten we onze favorites voor jou op een rijtje en lichten we een paar producten uit.

 

5x de leukste cadeau’s (0-18M)

 

Prikkel de zintuigen!De babygym speeltjes van Jollein zijn al geschikt voor je baby vanaf ongeveer 10 weken. Ze hebben dan steeds meer behoefte aan prikkels, spelen en rondkijken. De babygym biedt jouw kleintje extra uitdaging en zal alle zintuigen prikkelen. Leg onder je baby een zachte ondergrond en het spelen kan beginnen! De schattige babygym speeltjes Lamb bestaat uit 3 speeltjes van een lammetje, eendje en boompje. De kleurtjes zijn in de kleuren van onze collecties. Je kan ze dus gemakkelijk mixen & matchen met onze andere producten!

 

5x de leukste cadeau’s (12-24M)

 

Een feestje aan de maxi cosi of wandelwagen!
Maak het ritje in de wandelwagen of maxi cosi een feestje voor jouw kleintje met onze nieuwe wagenhangers. De wagenhangers staan niet alleen mega leuk, maar het stimuleert ook de motoriek en prikkelt de zintuigen. De wagenhanger Spring Garden - Bloom is kleurrijk en zal jouw mini onderweg vermaken. Met de plastic ring kan je de wagenhanger gemakkelijk aan de maxi cosi of wandelwagen bevestigen. 

 

5x de leukste cadeau’s (2-3J)

 

Spa dagje met jouw peuter!
Onze te schattige badjasjes zijn nu ook te verkrijgen voor een leeftijd van 3-4 jaar. Hoe handig is een badstof badjasje voor je peuter? De badjas is perfect om te gebruiken na een heerlijk spa dagje met jouw kleintje. Na het badderen, douchen of zwemmen. De badjas 3-4 jaar Stripe Terry - Leaf Green is ultra zacht  en houdt jouw kleintje lekker warm. Met het drukknoopje hou je het badjasje gemakkelijk dicht bij het dragen. De Terry Stripe badjas draagt ook nog eens het GOTS keurmerk. Dit is een keurmerk voor 100% biologisch katoen. 

 

 

Noa corner's favorites voor de feestdagen


Wij hebben ook onze top 5 aan cadeautips voor jou op een rijtje gezet. 

 

Fijne feestdagen!

 

Liefs,

Het Noa Corner-Team


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.