• Altijd de beste prijs
  • altijd hulp met al uw vragen
  • snelle levering in belgië en nederland
  • nu ook mogelijk om met klarna te betalen

Veilig Betalen

Noa Corner garandeert een 100% veilige online betaling. Dankzij een beveiligde SSL-verbinding en betalingsprovider Mollie loop je geen enkel risico. Daarnaast is de online betaling ook heel eenvoudig.

Veilige betaling

Van zodra je de stappen van het bestelproces doorlopen hebt en je klikt op “Kopen”, word je doorverwezen naar een beveiligde https pagina van onze betaalpartner. Je betaalgegevens en creditcard-info worden enkel gebruikt voor de betaling en worden nooit vrijgegeven aan andere partijen.

Betaalmogelijkheden

Tijdens het bestelproces kies je de gewenste betaalmethode. Je hebt keuze uit onderstaande betaalmogelijkheden.

Ongeacht welke betaalmethode je kiest, we kunnen je pakket pas verzenden als we de betaling ontvangen hebben.

Bancontact

Bij een betaling met Bancontact/MisterCash ontvangen wij vrijwel onmiddellijk de betaling. Jouw pakketje kan zo sneller klaargemaakt worden voor verzending. Je betaling dient uitgevoerd te worden met je Bancontact-kaart en je hebt hiervoor je kaartlezer nodig.

Kredietkaart (Visa & MasterCard)

Bij een betaling met kredietkaart ontvangen wij vrijwel onmiddellijk de betaling. Jouw pakketje kan zo sneller klaargemaakt worden voor verzending.

Bij deze betaalmethode wordt de verificatiecode van de kaart gevraagd. Deze controle gaat na of je kaart niet gebruikt wordt door een ongeautoriseerd persoon.

Voor de verificatiecode bij Visa of MasterCard, kijk je best op de keerzijde van je kaart waar je een code met 3 cijfers vindt in het veld van je handtekening. Je vindt deze code ofwel na je volledige rekeningnummer, ofwel na de laatste 4 cijfers van je rekeningnummer.

Betaling met iDEAL (Nederland)

Beschik je over een Nederlandse debetkaart, dan kies je voor de betaalmethode iDEAL. Zo kom eerst op een pagina terecht waar je jouw bank kan selecteren door de balk uit te schuiven. Nadien word je doorverwezen naar een specifieke pagina aangepast aan jouw bank en kaarttype. Bij een betaling met een iDEAL ontvangen wij vrijwel onmiddellijk de betaling. Jouw pakket kan zo sneller klaargemaakt worden voor verzending.