• Altijd de beste prijs
  • altijd hulp met al uw vragen
  • snelle levering in belgië en nederland
  • nu ook mogelijk om met klarna te betalen

reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Bonte Izis
4 maanden geleden

Enkele tijd geleden gekozen voor noa corner! Wel nog geen enkel moment spijt van gehad! Service is belangrijk! Wel noa corner voldoet meer dan wie dan ook! Voor de toekomstige ouders! DOEN!!!

ken declerq
8 maanden geleden

Vrijdag 14/10/2022 cadeau'tje besteld en binnen 1 uur lag het al klaar om op te halen. Deze mensen hebben een leuke stock en snelle levering. Goede aanrader voor lokaal maar ook om te bezorgen.

doe zo verder!!!!!!

timoty & dorien
8 maanden geleden

Vorige week langs geweest voor onze babylijst, super mooie layout en super systeem.
Zijn heel blij met het resultaat en de service.
Zeker een aanrader voor de toekomstige mama's en papa's.
Geven super raad en gaan helemaal mee in u verhaal, zo hoort het in plaats van een nummer te zijn als bij de grotere babywinkels!!!!!!

tom en nancy
9 maanden geleden

Ik ben hier heel kort en bondig over........
DE BABYWEBSHOP DIE JE MOET HEBBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SUPPPPPER MENSEN EN ZOALS EERDERE REACTIE'S ZEGGEN EEN THUISGEVOEL DAT HET SUPER LEUK MAAKT. LIJST GELGD EN ZOALS MEERMAALS GEZEGD HIER, DE REST KOMEN WE HIER OOK HALEN!!!!!!!!!

C & D
9 maanden geleden

Waren al eens gaan kijken naar andere winkels om onze babylijst te leggen. uiteindelijk kwamen we bij noa corner terecht en hadden we direct het warme gevoel wat we in een winkel mistte. zoals mijn vriend zei, in de winkel ben je nummer. Bij noa corner heb je een gevoel van thuis. Ze hebben ook veel op stock en geven een super uitleg. Ook is er een grote keuze in de merken wat heel leuk is. Voor het afhalen van de cadeaus kan dit zelfs in het weekend en 's avonds dat super is. Lijstje gelegd en mooie voordelen. super komen nog terug voor de rest. toppperssss jullie!!!!!!!

veronique
10 maanden geleden

Waren op doortocht voor vakantie, toen we zagen dat we onze baby papflessen vergeten waren, Deze mensen proberen te bellen en ze namen op, gevraagd of er een mogelijkheid was om een paar avent flessen te kunnen kopen vandaag. Meneer zei deze hebben we op stock en we zijn aanwezig, komt u maar even af. Zo een vriendelijke mensen, raad deze aan aan iedereen. wijzelf zijn van limburg, maar gaan deze winkel aanprijzen, zeker en vast. zelf op een zondag en als het in stock is, helpen ze de gewone mens voort en nog met een korting erbij, super gewoon. Bestel hier voortaan alles!!!!!

huybrechts kamil-kelly
10 maanden geleden

Dit adresje gekregen via via, wij niet waagt niet wind dachten we. Hier aangekomen eenmaal zijn deze mensen gewoon zalig, super vriendelijk en zelf ook enthousiast wat altijd super is.
Samen gekeken wat onze wensen waren en ineens alles hier besteld. was op 2 leuke en super toffe uurtjes allemaal rond en het heeft voor ons een genoegen. alles in 1 is toch super. doe zo voort steve & veerle, jullie gaan het maken!

ruth feys
10 maanden geleden

Super mensen, kunnen snel tijd maken!!!
Deze mensen helpen je van begin tot einde.
Wij hebben hier dan ook direct onze lijst gelegd, hebben ontwerpen voor geboortekaartjes afgegeven en vandaag (zondag) zelfs een ontwerp terug gehad, wij kopen hier alles! zeker een aanrader!!!!! Dit is een echte topper in vlaanderen moet ik zeggen. (mss nieuwe baby2000 van vroeger???)

fam. de gyser-brabants
10 maanden geleden

Afspraak gemakt met deze mensen, vlotte en zeer welkom onthaal gehad. Rustig kunnen praten over onze wensen en zeker een proffesionele feedback van hun. Meteen ook een geboortelijst bij hen gelegd samen met mijn partner. Ik denk dat we terug komen voor de kaartjes en doopsuiker naar hier, zeer leuke mensen en goede ++++ service. Doe zo voort, jullie zijn toppers!!!!!

Saskia
11 maanden geleden

Maandag een kadootje besteld en dinsdag was het al thuis. Bedankt voor de snelle service. Moesten we wat jonger zijn, zouden we onze geboortelijst hier zeker leggen.
Doe zo verder !